In de magische tijd van Samhain, wanneer de sluiers tussen de werelden dun zijn en de krachten van het verleden zich vermengen met het heden, nodig ik je uit om deel te nemen aan een bijzonder moment rond dit jaarfeest: de Voormoeder Afstandshealing.

Op de avond van deze bijzondere gelegenheid, om 19.19 uur, openen we een poort naar ons verleden, naar de tijd van onze voormoeders, die leefden tussen 1700 en nu.
In de afgelopen eeuwen kenden vrouwen niet de positie die wij vandaag de dag genieten. Hun levenservaringen, hun geheimen, en hun kracht – ze liggen opgeslagen in de herinneringen van elke cel, in het diepste DNA van ons bestaan, en ze zijn doorgegeven van generatie op generatie.

Herken je het gevoel van terughoudendheid, van aarzeling om je stem te laten horen, om jezelf te laten zien en/of zelfsabotage?
Het is wat we de ‘brandstapel-angst’ noemen, en deze is geworteld in het diepe collectieve geheugen van onze voormoeders. In een tijd van heksenvervolging, vrouwenverraad en oorlogen, werden vrouwen onderdrukt en onzichtbaar gemaakt. Verdriet over verlies van kinderen, miskramen, seksueel misbruik en geweld werd verzwegen. De plaats van de vrouw was ver ondergeschikt aan die van de man. Wat was de Waarde van een vrouw? 

Deze bijzondere afstandhealing is een geschenk aan onszelf en aan onze voormoeders. Het is een stroom van helende energie die heling brengt bij de giftige gebeurtenissen in onze vrouwelijke bloedlijn.

Door deel te nemen aan de Voormoeder Afstandshealing, maak je een bewuste keuze om, vanaf jouw plek in het universum, onvoorwaardelijke liefde te ontvangen én door te geven. Liefde en erkenning als tegengif en heling voor het verdriet en de onderdrukking die onze voormoeders hebben ervaren.

Het geschenk dat je jezelf geeft door deze healing te ontvangen, gaat verder dan alleen jouw persoonlijke groei.
De helende energie stroomt niet alleen door jou heen, maar vanaf jou, ook door jouw voormoederveld. Het kan zijn dat je gif-draden in je eigen leven ontdekt, die nu zichtbaar worden, waardoor je opnieuw de keuze hebt of en hoe je ermee om wilt gaan.

Je bent heel welkom om deel te nemen aan deze prachtige reis van heling, liefde en transformatie. Samen, vanuit ons hart, kunnen we de erfenis van onze voormoeders transformeren en is dit een bijdrage voor het pad van kracht en authenticiteit. Voor onszelf en de generaties die na ons komen.

Sluit je aan, en laten we samen de magie van de Voormoeder Afstandshealing omarmen. ❤️

Tijdens de afstandshealing bouwt dit veld zich op, als eerste in de vrouwen die zich aanmelden. 
Dan nodig ik de moeders die nog in leven zijn uit om aan te sluiten als zij dat willen.
Vervolgens is het veld van voormoeders altijd heel erg blij als ze aan mogen sluiten en stromen deze 3 velden samen. Aan het einde neem ik een moment om de energie ook het veld dat na ons gaat komen, onze dochters en kleindochters en hun dochters,  door te laten stromen.


Deelname aan deze Voormoederhealing is kosteloos. 
Voor deelname is aanmelden wel nodig en dat kun je hieronder doen. Vergeet niet je aanmelding definitief te bevestigen via de link die je in je mailbox krijgt.

De indiening van het formulier is nu gesloten.