Vitaliteit en energie, een sprookje voor jou?

Vitaliteit en energie, een sprookje voor jou??

Er zijn zoveel vrouwen die ik hoor klagen over vermoeidheid.

Meer en meer vrouwen zie ik uitvallen met een burn out of zitten er tegen aan.

Wanneer ik een laagje dieper luister dan zijn het niet de vele taken waar de burn out door is ontstaan maar zit er een diepere oorzaak onder.

Het raakt me dat deze vrouwen zo in een patroon zitten vanuit prestatiegericht werken en zo diep en ver gaan voor erkenning. Doen ze dit bewust? Nee zeker niet…

Het vraagt moed om in de spiegel te kijken en echt bij jezelf te gaan zoeken wat hier de oorzaak van kan zijn.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat dit al heel lang terug gaat en dat je bijvoorbeeld in je jeugd een beslissing hebt genomen dat je iets nooit zo als je moeder zou gaan doen, je doet jezelf dan dus een belofte die jouw waarheid word.

Of na een akelige ervaring heb je met jezelf afgesproken dat je die overweldigende emotie nooit meer wil voelen en hopla.. in no time staat er een muurtje.

Wat in de westerse wereld nog erg onderkend is is de kracht van je onderbewustzijn. Die hoort dat jij dit niet meer wil voelen en gaat op zoek naar manieren waarop je dat dan niet meer voelt.

Op zo’n moment pak je ongeacht je leeftijd een masker en na een tijdje weet je eigenlijk niet eens meer dat het een masker is zo veilig en vertrouwd voelt het.

En echt.. lange tijd gaat dat goed….

maar na verloop van tijd ben jij gegroeid, veranderd en ontwikkeld en zit dat masker niet zo lekker meer.

En nog later ga je dat nog meer merken want eigenlijk moet je er erg veel moeite voor doen om dat masker maar bij je te houden. En dát kost energie en het houd je klein.

Maar jij weet niet meer dat je dat masker hebt opgezet dus je gaat zoeken op de logische voor de hand liggende plekken wat er nu misgaat, waardoor je niet lekker in je vel zit.

Je energie loopt makkelijk weg en het is roeien met de riemen die je hebt en je voelt ondanks je soms bovenmenselijke inspanning steeds verder wegzakken.

Het word steeds meer aanbaggeren om alles voor elkaar te krijgen.

De moeheid speelt steeds meer en steeds heftiger op en je voelt je door je lage energielevels steeds meer beperkt.

De moeheid gaat z’n uitwerking krijgen op je hele functioneren…

je sociale leven zakt in.

In je werk geef je alles om aan de functie-eisen te blijven voldoen en dat heeft z’n weerslag op hoe je thuis bent en ook daar verlies je grip.

Dat heeft weer gevolg voor je gezinsleven.

Wanneer je kinderen hebt voelen de kinderen jou onmacht en frustratie en daar is de cirkel rond want de gezelligheid is daardoor ook ver te zoeken..

Bovenstaand zijn de voor de hand liggende oorzaken waar je eerst naar gaat kijken. En op die plekken; gezin, werk, reistijd, huishouding, boodschappen en ga zo maar door, daar zit ook zeker een deel van het probleem

maar….. ….dat “vergeten” masker is de echte diepe oorzaak.

Die maskers of overtuigingen opzoeken is intens proceswerk en het is mijn passie om jou te helpen ze te vinden en te ontkrachten, te doorbreken en vooral te HELEN.

Ik werk met een unieke methode die lichaam, geest en ziel met elkaar verbind waardoor we in een vlot tempo tot die diepe kern komen.

Na dit traject is je leven niet meer hetzelfde.

Je hebt een transformatieproces doorgemaakt waardoor jij je bewust bent van je grenzen en kunnen.

Je bent je bewust van je patronen en nieuwe positieve overtuigingen waardoor je je leven weer vol energie, zelfvertrouwen en in verbinding met je innerlijke kracht kan leven.

Verlang jij naar een leven waarin;

Je energie stroomt

– Je moeiteloos je dagelijkse dingen kunt doen.

– Je weet wat jij nodig hebt.

– Je weet welke manier van ondersteuning jouw lichaam nodig heeft.

– Je weet waar jouw grenzen liggen, kunt ze aangeven en op een respectvolle manier bewaken.

– Je weet je valkuilen.

– Je weet hoe jij jouw leven optimaal kan leven

Als jij in jezelf ook dat diepe verlangen voelt om nu voor eens en voor altijd af te rekenen met de oorzaak van jouw energie-lek kun je zelf een begin maken met mijn online programma, thuis en in je eigen omgeving en tempo.

Maar het kan ook zijn dat je voelt, Geertje, jou heb ik nodig om me uit dit dal van moeheid te helpen neem dan contact met me op, dan plannen we een gratis en vrijblijvend skype-gesprek van 20 minuten in en kijken we samen naar hoe ik je het beste kan helpen.

De 1 op 1 behandelingen worden gegeven in mijn praktijk op een prachtige unieke en rustige plek net buiten de stad Gouda, met ruim parkeergelegenheid. Mocht je met openbaar vervoer reizen stopt de bus bijna voor de deur.

Ik kijk er naar uit om met jou te gaan samenwerken.

Liefs Geertje