De zomer is in volle gang en wat is er nu beter dan deze periode te benutten om aan jezelf te werken als gedreven businessleader? Ik geloof dat persoonlijke groei net zo leuk en ontspannend kan zijn als het genieten van het zomerseizoen zelf.

Geef jezelf een boost van energie en focus om het tweede halfjaar van 2023 vol enthousiasme in te stappen, zodat je je gestelde doelen kunt bereiken en overtreffen.
Deze speciale Summerdeals zijn ontworpen om jou te ondersteunen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of om inzicht te krijgen in de optimalisatie van je bedrijf.

Deze unieke aanbiedingen zijn de perfecte gelegenheid om te investeren in jezelf en je onderneming. Ontdek nieuwe vaardigheden, verbeter je leiderschapskwaliteiten en ontdek hoe je de kracht van de zomer kunt gebruiken om je potentieel te maximaliseren.

Grijp nu je kans en maak gebruik van de jou passende  Summerdeals. Want waarom zou je wachten tot na de zomervakantie? Start vandaag met het realiseren van jouw ambities en creëer een succesvolle toekomst!

Maak van deze zomer een periode van transformatie en stap vol vertrouwen het tweede deel van het jaar in.
Samen gaan we voor een zinderende zomer vol groei, ontwikkeling en succes!

Summerdeal 1

Ontdek de kracht van een persoonlijke 1-op-1 opstelling:
Onthul onzichtbare dynamieken en transformeer belemmerende overtuigingen.

Een opstelling biedt een unieke kans om diepgewortelde, onzichtbare dynamieken zichtbaar te maken. Het brengt (on-)bewuste negatieve overtuigingen en patronen aan het licht, waardoor je in het moment de mogelijkheid hebt om ze te transformeren en te helen.

Sta versteld van de helderheid die je zult ervaren tijdens deze opstellingssessie, waar we samen jouw vraag scherpstellen en grondig onderzoeken. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, liefde, financiën, je bedrijf, je gezin, je vrouwenlijn of andere aspecten van je leven, een 1-op-1 opstelling onthult diepgaande inzichten die je vooruit zullen helpen.

Benut deze waardevolle gelegenheid om verborgen obstakels te overwinnen en positieve verandering te omarmen. Laat je leiden door het krachtige proces van transformatie en heling, zodat je als vrouwelijke business leader vol vertrouwen en succes kunt groeien en je de impact kunt maken die je wilt maken.

Waar: Deze opstelling vind plaats in mijn praktijk in Gouda.

Hoe lang: Ik reserveer 3 uur in mijn agenda zodat we ruim de tijd hebben om jouw vraag te onderzoeken en het veld te volgen.

Nazorg: We maken een afspraak in de week na de opstelling voor een kort nagesprek.

Summerdeal: van € 400 voor € 275

 

Leiderschap in Balans:
Energetische Reset & Verborgen Inzichten!

Ben jij klaar om jouw magnetische aantrekkingskracht naar een next level te tillen? 🌟✨ Dan is dit jouw moment!

Tijdens deze twee te gekke sessies gaan we vol gas aan de slag op twee cruciale fronten voor vrouwelijke Businessleaders die groots impact maken in het leven van vrouwen.

In de eerste sessie richten we ons volledig op jouw energie. We ontstoren, ontstressen, balanceren en lijnen je hele energiesysteem uit.  
Say goodbye tegen die vermoeidheid en hallo tegen een krachtige, veerkrachtige jij!

En nu komt het spannende deel, de tweede sessie! We doen een opstelling die je innerlijke obstakels en energielekken onthult. 🗝️🌌
Samen duiken we dieper in jouw vraag, het gesprek van onze eerste sessie en jouw persoonlijke groei sindsdien. Zo komen we tot verrassende inzichten waar je misschien nog nooit aan gedacht had! 😮💡

Het beste deel? Dit aanbod is echt een no-brainer! 💯 Dus waar wacht je nog op?

Laten we samen aan de slag gaan om jouw leiderschap in balans te brengen, die energie te resetten en verborgen inzichten te onthullen!
Meld je nu aan en ontdek jouw ware potentieel als een krachtige en magnetische Business Leader!

Waar: In mijn praktijk in Gouda.

Wanneer: na aanschaf van deze Summerdeal neem ik contact met je op en plannen we de sessies in.

Hoe veel tijd: Voor beide sessies reserveer ik 3 uur in mijn agenda. Het kan zijn dat we eerder klaar zijn. Maar liever de tijd als iets af moeten raffelen.
In de week na de opstelling bellen we nog even om even te checken hoe het gaat en of er nog vragen zijn.

Voor dit pakket van 2 sessies is jouw investering nu geen € 647 maar € 497 

Summerdeal 3

“Ontdek en doorbreek je energielekken, bevrijd jezelf van belemmerende patronen en overtuigingen en herwin je levensenergie in het krachtige
‘HerBron en verbind je met jouw Divine Inner Fire’-programma.

Ben jij de vrouw die altijd klaarstaat voor anderen, maar aan het einde van de dag uitgeput en met lege handen achterblijft?

Heb je jezelf verloren in het zorgen voor anderen en weet je niet meer waar jouw innerlijke vuur huist?

Heb je zoveel ballen in de lucht te houden dat je het overzicht kwijt raakt en je niet meer weet hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen?

Laat deze zomer jouw keerpunt zijn! Ontdek weer hoe het is om vol zelfvertrouwen, daadkracht en energie door het leven te gaan. Laat mij je begeleiden naar jouw Divine Inner Fire, jouw levensenergie en levensvreugde.

In slechts vier sessies, verspreid over zes weken, gaan we de diepte in. We beginnen met een diagnostische voetreflexbehandeling om de energetische staat van jouw lichaam vast te stellen en energielekken te identificeren. Vervolgens herstellen we samen jouw energiebalans en stel ik een persoonlijk zelfzorg-pakket voor je samen waarmee je thuis het proces kunt blijven ondersteunen.

Ontdek de kracht van jouw Hart-Bekken connectie, waar jouw Divine Inner Fire schuilt. Leer je grenzen aan te geven, jezelf te koesteren en te genieten van het leven.

Na dit programma voel jij je krachtig, energiek en zelfverzekerd.
Je kent de signalen van je lichaam en weet hoe je voor jezelf moet zorgen. Perfectionisme is verleden tijd, en je hebt afgerekend met je energielekken.
Je hebt een vernieuwd lichaamsbewustzijn en voelt je levenslustig en veerkrachtig.

Maak van deze zomer een keerpunt en meld je aan voor ‘HerBron en verbind je met je Divine Inner Fire’.”

Waar: In mijn praktijk in Gouda.
Wanneer: na je aanmelding neem ik contact met je op en plannen we samen de eerste 2 sessies in. De volgende sessies plannen we later in en daarbij volgen we het tempo van jouw lijf.
Hoe lang: De eerste sessie duurt 3 uur. De volgende sessies 2,5 uur.

Investering: van € 1297 nu voor € 997
Termijnbetaling behoort tot de mogelijkheden
in 4 termijnen van € 255
of 6 termijnen van € 170  

Voel je vrij om mij daar een mail over te sturen.
Voor particulieren is deze prijs incl. BTW en voor businessleaders excl. BTW

Summerdeal 4

Ontdek jouw innerlijke kracht met deze exclusieve Summerdeal!
Hierbij het krachtige Reboost & Selfcare programma in de spotlight. Gericht op het herstellen van jouw energie, vergroten van jouw veerkracht en het vinden van innerlijke balans.
Speciaal ontworpen voor jou als vrouwelijke businessleader die momenteel vermoeidheid ervaart en jouw vitaliteit wil herwinnen. Laat mij je begeleiden op jouw weg naar een energieker en stralender leven, waarin jij volledig in jouw kracht staat.

Profiteer nu van mijn Crazy Toffe Korting: meld je vóór 30 juli aan en bespaar op jouw investering. Met 20 jaar ervaring beloof ik resultaten die je nog niet eerder hebt ervaren. Het programma omvat 8 krachtige afspraken in mijn praktijk in Gouda, waar we samen aan jouw energie en veerkracht werken en whatsapp-ondersteuning zodat er begeleiding is tijdens je proces.

Je ontvangt een gedegen zelfzorg-plan voor thuis, dat jou ondersteunt tijdens jouw herstelproces.
Ik begrijp dat investeren in jezelf belangrijk is en ook een uitdaging kan zijn, daarom bied ik voor dit traject betaling in termijnen aan.

Wacht niet langer, deze summerdeal biedt jou een unieke kans om jouw leven te transformeren. Herwin grip op jouw energie, vergroot jouw veerkracht en zet concrete stappen op jouw pad van persoonlijke en professionele groei.

Jouw vernieuwde toekomst start deze zomer. Schrijf je vandaag in en zet de eerste stap naar een energieker en veerkrachtiger leven. Het is tijd om jouw innerlijke kracht te ontdekken en vol zelfvertrouwen jouw leven te leiden.”

Summerdeal 5

Zit jouw bedrijf in een stagnatie en voel je dat je tegen een glazen plafond aanloopt met je inkomsten?
Wil je meer stroming en flow in je onderneming ervaren? Dan is de Summerdeal 5 ☀️ BusinessFlow-opstellingen speciaal voor jou!

Op 23 augustus is er een exclusieve opstellingendag in mijn praktijk in Gouda. We houden de groep klein, met nog slechts 3 plaatsen beschikbaar, zodat iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht krijgt. Deze dag staat in het teken van inzicht, verbetering en verandering, zodat je bedrijf weer volop kan groeien.

BusinessFlow-opstellingen zijn een krachtig instrument om onzichtbare stromen, verstrikkingen en verbindingen in je bedrijf aan het licht te brengen. Hierdoor kunnen we de knelpunten oplossen en ruimte maken voor een optimale stroming.

De opstellingen zorgen voor diepgaand inzicht en zijn zeer bevrijdend. Je zult versteld staan van de verschuivingen die plaatsvinden tijdens deze sessies. Dit geeft je de mogelijkheid om een nieuwe, positieve flow in je leven en bedrijf te ervaren.

Op deze dag ben je niet alleen vraagsteller, maar ook meerdere keren representant. Dit biedt jou een schat aan informatie. Terwijl je anderen ondersteunt, ontvang je zelf ook waardevolle boodschappen. Een unieke kans om te groeien en te transformeren.

Als extra bonus ontvang je voorafgaand aan de opstellingendag een business-afstandshealing t.w.v. € 147. Deze heling is speciaal gericht op jou en je bedrijf, waardoor je al in de juiste vibe komt en optimaal kunt profiteren van de opstellingendag.

Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en je inkomen te laten groeien.
Reserveer nu je plek voor de BusinessFlow-opstellingen op 23 augustus, van 9.30 tot 15.00 uur.

Let op: er zijn nog slechts 3 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij om verzekerd te zijn van jouw deelname!

Summerdeal 6

Zomerse Zelfzorgboost – Ontdek de Kracht van Zelfzorg.
 
Als businessleader en moeder heb je vaak te maken met een delicate balans tussen werk en prive.
Zeker nu in de vakantietijd vraagt het misschien heel veel van je om er zowel voor de kinderen te zijn en tegelijk je bedrijf niet helemaal stil te laten vallen.
 
Gun jezelf deze zeven mails in eenentwintig dagen vol zelfzorg, speciaal voor vrouwen zoals jij en ik. Als je mee doet aan deze summerdeal stuur ik je zeven keer in drie weken een mail met waardevolle zelfzorgtips en fijne visualisaties.
 
Deze verwenmomentjes zijn perfect voor bijvoorbeeld tijdens de Volle of Donkere Maan, maar ook gewoon lekker voor me-time na een drukke dag of als je jezelf vast voelt zitten in de werk/privespagaat.
De visualisaties brengen je in contact met jezelf, met je why en helpen je gefocust te werken. Hierdoor vermindert je stressgevoel en kun je zowel je werk vol aandacht doen en kun je ook aanwezig zijn in je gezin. Dat scheelt een flink energielek.
 
Zelfzorg brengt persoonlijke groei en positieve veranderingen. Je leert de signalen van je lichaam herkennen en je gaat ontdekken wanneer welke vorm van zelfzorg voor jou het meest helpend is.
 
Benieuwd naar een week vol zelfzorg, centering en vinden van balans tussen werk en prive? Schrijf je vandaag in voor deze fijne Zomerse Zelfzorgboost!
 
We beginnen 13 augustus. Net nadat de Leeuwenpoort weer gesloten is.
De Summerdeal-prijs van € 17 is geldig tot 10 augustus.
Daarna is de investering € 44

Summerdeal 7

Ontdek de kracht van jouw Innerlijke Vuur met het online groepsprogramma “Stap in je Feminine Fire & STA!!”. Gedurende dit transformerende programma verbind je je op een diep niveau met jouw Divine Feminine Fire, terwijl we de energie van de Leeuwenpoort uitnodigen om jouw groei en transformatie op alle niveaus te ondersteunen.

Onze gids-leeuwin, Sekhmet, de Godin van het Innerlijk Vuur en Liefdevolle Krachtige Heling, leidt je door dit bijzondere avontuur. Je leert leiderschap te nemen over situaties waar je invloed op hebt en krijgt krachtige bekrachtiging om ook situaties waar je geen invloed op hebt, met liefde en moed aan te gaan.

Als vrouw in deze tijd, krijg je de ruimte om jouw plek in te nemen, bevrijd van oude programmeringen die diep in ons geworteld zijn. Stap voor stap deprogrammeren we deze belemmeringen en maken we ruimte voor jouw Innerlijk Vuur om te stralen.

Dit programma helpt je om je stem te laten klinken en jouw Vurige Kracht zichtbaar en voelbaar te maken, niet alleen voor anderen, maar vooral ook voor jezelf.

Je ontvangt 8 krachtige afstandshealingen die je helpen bij je persoonlijke en zakelijke groei. Bovendien is er een Leeuwenpoort-Intensive van 7 tot 9 augustus en een 1-op-1 Lasercoachingssessie om je gericht te ondersteunen.

We beginnen onder de Volle Maan in Steenbok op 3 juli en sluiten af met een Sekhmetcirkel op 11 september. Je kunt op elk moment instromen tot 5 augustus. 

Wacht niet langer en meld je aan voor deze bijzonder mooie, vurige én liefdevolle healing-energie-container. Jouw investering voor dit programma is € 88,88.
Ontdek en omarm jouw Divine Feminine Fire nu!

edelsteenberekening

Summerdeal ☀️ 8 – ontdek de magie van jouw persoonlijke edelsteen.

Ben je benieuwd welke edelsteen er perfect bij jou past en welke kleurentherapie jou optimaal kan ondersteunen? Dan is deze Summerdeal iets voor jou.

Ik stel je paar eenvoudige vragen en met de antwoorden doe ik een grondige berekening welke edelsteen er het beste bij jou past.
Je ontvangt een persoonlijk door mij ingesproken audio waarin je vertel hoe je kunt werken met bij jou passende kleurentherapie en hoe je de edelsteen optimaal kunt inzetten en welke verzorging jouw edelsteen vraagt.
Wacht niet langer om de kracht van edelstenen te ontdekken en jouw welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Profiteer nu van deze exclusieve Summerdeal ☀️ en ontvang deze unieke persoonlijke edelsteenberekening nu voor slechts € 33 in plaats van € 47

Let op, deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar. Dus grijp nu je kans want dit aanbod komt maximaal 1x per jaar online.

 

summerdeal 9

Summerdeal 9

Energetische zelfzorg is van vitaal belang voor jou als vrouwelijke businessleader die zoveel ballen in de lucht moet houden. Door bewust aandacht te besteden aan jouw energie en deze te ondersteunen, creëer je een stevige basis voor zowel persoonlijke groei als de groei van jouw bedrijf.

In het Energize & Empower op maat Traject gaan we verder dan alleen de traditionele zelfzorg. We richten ons specifiek op jouw energiehuishouding en het in balans brengen ervan. Door de energetische blokkades in kaart te brengen en te ontstoren, geef je jouw energie de kans om vrijelijk te stromen. Dit heeft niet alleen een positief effect op jouw fysieke en mentale welzijn, maar het opent ook de deuren naar nieuwe inzichten en creativiteit.

Wanneer je bewust zorgt voor jouw energie en deze optimaliseert, merk je al snel dat je veerkrachtiger bent in het omgaan met uitdagingen en stress. Je kunt je beter focussen en heldere beslissingen nemen, wat essentieel is voor het succesvol runnen van jouw bedrijf.

Energetische zelfzorg betekent ook dat je leert luisteren naar de signalen van jouw lichaam en geest. Het stelt je in staat om grenzen te stellen, te herkennen wanneer je rust nodig hebt en beter te plannen om overbelasting te voorkomen. Als coach ben ik er om jou te begeleiden en te ondersteunen in dit proces, zodat je met vertrouwen jouw energetische zelfzorg kunt integreren in jouw dagelijks leven en business.

Het belang van energetische ondersteuning kan niet worden overschat. Als businessleader ben je gewend om anderen te ondersteunen, maar het is net zo belangrijk om zelf ondersteuning te ontvangen. Juist op energetisch niveau. Het is echt een valkuil waar ik zo vaak businessleaders in zie vallen.
Met mijn begeleiding en het Energize & Empower Traject, geef ik jou de tools en technieken om jouw eigen energie te beheren en te optimaliseren.

Naarmate jij als vrouwelijke businessleader groeit en bloeit, zal dit onvermijdelijk een positieve invloed hebben op de groei van jouw bedrijf. Je zult merken dat je meer focus en inspiratie hebt, betere beslissingen neemt en authentieke connecties maakt met jouw klanten en teamleden. Energetische zelfzorg en ondersteuning zijn de sleutels tot duurzaam succes en groei, zowel op persoonlijk als professioneel niveau.

Ik kwam bij Geertje terecht omdat zij een klant van me is en in een moeilijke periode gelijk voelde; bij haar moet ik zijn. 
Toen ik privé één van de moeilijkste beslissingen in m’n leven nam, merkte ik dat ik ook qua business niet stabiel stond. Al mijn focus en energie ging naar de privesituatie. Dat kun je als CEO van je eigen bedrijf niet gebruiken.
Je energie managen is ten slotte een van je belangrijkste taken. Zonder energie kun je klanten niet helpen en nieuwe klanten niet aantrekken. Wat een negatief effect op je business heeft. Daarom was ik op zoek naar iemand die me kon dragen, zodat ik bleef staan in de storm. Iemand die ervoor zorgde dat ik mijn energielevel snel weer op pijl kreeg.
Die hulp heb ik bij Geertje zeker gevonden. Ze is heel empathisch en voelt je goed aan, ook op afstand. En ze weet precies wat je nodig hebt.
Geertje is een hele warme persoonlijkheid, echt een geweldige vrouw. Na één sessie bij Geertje voelde ik me alweer een stuk sterker.
In je kracht staan is zo’n rotwoord, maar dat is het wel. Het is moeilijk uit te leggen, je moet het ervaren. Ook de begeleiding achteraf via whatsapp was super prettig. Daardoor voelde ik me gezien en gehoord. Gedragen. 

Dus als je een business runt en tijdelijk meer energie nodig hebt, omdat je je wegens omstandigheden even wiebelig voelt, dan kan ik je zeker aanraden om naar Geertje toe te gaan. Topvrouw! – Maartje Blijleven  We Love Communities

Dus, investeer in jezelf en jouw bedrijf door deel te nemen aan het Energize & Empower Traject. Ontdek de kracht van energetische zelfzorg en zie hoe het jou en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan leiden. Samen bouwen we aan een solide fundament voor jouw welzijn en zakelijk succes. Doe mee en laat jouw energie stralen als nooit tevoren

Wat: Energize & Empower op maat- traject
Duur: 3 maanden – 6 sessies – voxer ondersteuning
Waar: In mijn praktijk in Gouda
Wanneer: afspraken maken we in overleg
Investering: € 4444

Summerdeal: Deze summerdeal heeft 2 plekken voor de investering van € 2495 en als die gevuld zijn dan komen er 2 plekken voor € 2995
Zo gaat het stapsgewijs omhoog.
We starten onder de rijzende Volle Maan met de NoBrainer prijs van € 2495
Betalen in termijnen is mogelijk. Stuur me daarvoor een PB of mail.