Stap in je Feminine Fire & STA!! – Ontdek jouw Innerlijke Vuurkracht

Welkom bij “Stap in je Feminine Fire & STA!!,” een diepgaand online groepsprogramma dat je verbindt met jouw Innerlijke Vuurkracht, jouw Divine Feminine Fire. Gedurende dit programma nodigen we de energie van de Leeuwenpoort uit om bij te dragen aan jouw groei en transformatie op ieder niveau van jouw leven.

Jouw Reis naar Innerlijke Kracht

Herken je dat gevoel wanneer je voor belangrijke keuzes staat en de consequenties ervan je onzeker maken? Of dat je diep van binnen weet dat je grenzen moet aangeven en een gesprek moet aangaan, maar je voelt weerstand en zoekt naar uitvluchten? Het kan ook zijn dat je verlangt naar een vernieuwde of verdiepende verbinding met je lichaam, sensualiteit, en seksualiteit. Of wellicht worstel je met een moeilijke en uitdagende situatie vol onrecht waar je geen uitweg in ziet.

Als businessleader wil je misschien juist naar het volgende niveau met je bedrijf, maar onbewuste, kleinhoudende patronen en overtuigingen houden je tegen.

Ontmoet onze Gids-Leeuwin, Sekhmet

Tijdens deze reis staat onze gids-leeuwin, Sekhmet, aan jouw zijde. Zij is de Godin van het Innerlijk Vuur en Liefdevolle Krachtige Heling. Sekhmet helpt je om leiderschap te nemen over situaties waarop je invloed hebt, terwijl ze je bekrachtigt om oncontroleerbare situaties met kracht en liefde onder ogen te zien. Haar begeleiding is krachtig en liefdevol, en altijd afgestemd op wat jij kunt dragen.

Een Nieuwe Ruimte voor Jouw Innerlijk Vuur

Als vrouwen van deze tijd hebben we veel meer mogelijkheden en ruimte om onze plek in te nemen dan onze oma’s en moeders, slechts 60 jaar geleden. We zijn ons echter bewust van de diepgewortelde programmering die ons vertelde dat vrouwen slechts dienend aan mannen moesten zijn. Het deprogrammeren van deze overtuigingen vraagt voortdurende zorg en aandacht.

Dit programma helpt je om bewust ruimte te maken voor jouw eigen Innerlijke Vuur. Hier vind je de moed om je stem te laten horen, zodat jouw Vurige Kracht zichtbaar en voelbaar wordt. Vanuit die kracht zul je zichtbaar zijn in je bedrijf, in je relaties, in je gezin, in je vriendschappen, en vooral voor jezelf.

Persoonlijke Ontwikkeling als Continue Proces

Persoonlijke ontwikkeling is geen eenmalig proces. Het vraagt om voortdurende groei en het omarmen van nieuwe uitdagingen. “Every level a new devil” is een waarheid die we niet onderschatten. Maar juist daarom is dit programma zo waardevol, omdat het je ondersteund bij ieder uplevel en het je helpt om door weerstand, twijfels en innerlijke stemmetjes heen te breken.

Healing op Betekenisvolle Momenten

De afstandshealingen in dit programma zijn afgestemd op de maancyclus, de zonne-cyclus, het sterrenbeeld Leeuw en natuurlijk de krachtige Leeuwenpoort.
De healingenergie draagt bij aan het zicht krijgen op jouw onbewuste patronen en negatieve kleinhoudende overtuigingen en helpt deze te doorbreken.

Wat biedt het programma:

 • 8 krachtige afstandshealingen die je ontvangt op jouw eigen moment en plek.
 • Leeuwenpoort-Intensive op 7-8-9 augustus.
 • Een 1-op-1 Lasercoachingsessie zoomcall van 20 minuten.
 • 2 ontmoetingscirkels op 4 juli (online) en 11 september (live in Gouda of online via Zoom) om samen te komen en de energie te ervaren.

Data van de Healingen en Intensive

(Zorg voor beschikbaarheid op de aangegeven dagen)

 • 3 juli – Volle Maan in Steenbok – Ontvang de mail met de openingsvisualisatie.
 • 4 juli – Ontmoetingscirkel online – Maan in Maagd.
 • 19 juli – Nieuwe Maan in Leeuw.
 • 26 juli – Opening van de Leeuwenpoort.
 • 1 augustus – Volle Maan in Waterman – eerste oogstfeest.
 • 7-8-9 augustus – Leeuwenpoort Intensive – Online.
 • 12 augustus – Afnemende Maan in Kreeft – Leeuwenpoort 2023 sluit zich.
 • 16 augustus – Nieuwe Maan in Leeuw.
 • 11 september – Afnemende Maan – Sekhmetcirkel, zowel live als online – Terugblik, blessing en afronding.

Jouw Investering in Innerlijke Groei

Je investering voor dit programma is € 88,88

Voel jij diep in jezelf dat het nu tijd is om in jouw Innerlijke Vuur te stappen? Je kunt elk moment instappen tot 5 augustus.
Aarzel niet langer en meld je aan voor dit transformerende Leeuwenpoort-programma. Ontdek jouw Divine Feminine Fire en omarm jouw volledige potentieel.