Waar staat mijn hart van in de fik

Het afgelopen weekend, tijdens het event van Maartje Koper zijn we heel bewust bezig geweest met het toespitsten op het werk doen waar je hart van in de fik staat.

En dat is nogal wat… wanneer doe je dat? Wat geeft je nou zoveel energie.. wat is dat nou wat jouw hart laat ontvlammen?? Dat je aan het werk bent en dat je de tijd vergeet, dat je voelt dat alles wat je zegt en doet een mega-effect heeft. Dat je zonder na te denken gewoon zo de juiste dingen zegt…En dat je voor je ogen de transformatie ziet gebeuren…

Ik weet het!! En ik weet het al een hele tijd.. werken in mijn praktijk maakte mij altijd al heel blij. Maar nu ik het steeds meer aan het toespitsen ben word het steeds gaver.

Ik wil werken met bewuste vrouwen, vrouwen die zich dus bewust zijn dat zij met hun talenten echt verschil kunnen maken in de wereld. Vrouwen die er bewust voor kiezen om hun missie te leven. Die daar echt voor gaan!!

En die keus heeft ook als gevolgd dat, doordat je jezelf steeds verder moet stretchen, je eigen persoonlijke ontwikkeling ook steeds een stap verder gaat, een niveau dieper.. Doe je dat namelijk niet dan kom je niet op het hoogste niveau van jouw missie leven. Dan stagneer je.

En hoe gaaf is het als je weet dat je een schakeltje kan zijn voor andere vrouwen in hun ontwikkeling.

Ik ben bezig met mijn nieuwe website en daar heb ik een onderdeel opstaan, een pakket wat ik aanbied en dat heet trauma-pakket.

En ik vind het grappig wat er dan gebeurt..

De ene geeft aan “trauma” klinkt voor mij zo zwaar.

Een ander zegt… bezorg je ze een trauma? Verkoop je trauma’s??

Weer een ander zegt.. in die titel beloof je ze pijn..Of daar ligt teveel nadruk op de pijn of het trauma…

En het gaat hier dus om trauma in de breedste zin van het woord…Voor de een is dat een seksueel trauma, voor de ander is dat de bevalling, voor weer een ander is dat het vroeger gepest worden op school of ruzie’s van je ouders die je als kind hoorde en waar je bang voor was…

En toch, ondanks deze bezwaren, blijft die titel voor mij goed voelen…

Want ik wil werken met die vrouwen die weten dat ze een trauma hebben en die ervaren dat dat trauma hen belemmert in hun leven.

Die vrouwen die echt helemaal klaar zijn met het zich maar enigszins slachtoffer voelen

en die vrouwen die echt ten diepste klaar zijn met de negatieve belemmerende kant van dat trauma.

Die vrouwen zijn niet bang voor een zogenaamde zware titel.

Deze vrouwen weten heel diep van binnen donders goed dat er geen pilletje is die de intense pijn die ze voelen kan laten verdwijnen maar dat ze een proces hebben aan te gaan…en dat ze door dat proces aan te gaan ze zelf ook een enorme ontwikkeling gaan doormaken naast het loskomen van de gevolgen van het trauma.

En zo’n proces begeleiden.. Dat doe ik met alles wat ik in me heb!!! Tijdens de 1 op 1 sessies en daar buiten. Want dit is een proces wat je niet alleen hoeft te doen!

Daar staat mijn hart van in de FIK!!

Want wat is het geweldig om te zien hoe vrouwen die dit proces aangaan..hoe deze vrouwen steeds meer rechtop gaan lopen, steeds meer hun ruimte in durven nemen en steeds meer gaan stralen. Als je ziet dat de trekken in hun gezicht verzachten en ze vanuit zachtheid hun mooie kracht laten zien…

Snap je dan dat mijn hart in de fik staat…

Voel jij je aangesproken of denk je.. hier wil ik meer over weten?

Stuur me dan een pb via mijn facebook Praktijk Energeer of via het contactformulier van mn website