Over Geertje

Waarom mij?

Door de unieke combinatie van de voetreflexologie, het gebruik van de biotensor en het gesprek wat we voeren weet ik precies aan welke blokkade nu  gewerkt kan worden.

De manier waarop ik werk is superpraktisch en to the point. En absoluut niet zweverig.

En het leuke is… als je hier de deur uit stapt heb ik je heel veel tips gegeven hoe jij thuis actief je lichaam verder kan ondersteunen tijdens dit proces.

Zo heb je zelf wel degelijk invloed op je herstelproces.

Geertje Noorlander-Ottevanger

Mijn passie is het begeleiden van vrouwen die nu echt willen breken met de belemmerende invloed van negatieve seksuele ervaringen.

 

 
 

Ik ben Geertje Noorlander-Ottevanger

Mijn passie is het begeleiden van vrouwen die nu echt willen breken met de belemmerende invloed van negatieve seksuele ervaringen.

Die hun angsten en blokkades recht in de ogen durven kijken en ze door te breken om dan te ervaren hoe het is om zonder die angst te leven.  

Vrouwen die zich los willen maken van overtuigingen en verwachtingspatronen vanuit hun omgeving. Die taboe’s willen doorbreken omdat ze hen niet meer dienen.

Die stappen willen en durven zetten. 

Die inzien dat alle angsten die ze voelen blokkades zijn en deze vrouwen weten dat ze er door kunnen breken en dat hun wereld opengaat… zodat zij kunnen sprankelen, stralen en zich krachtig en zelfverzekerd voelen.

Verder ben ik een levensgenieter, HSP-er,  een bewuste vrouw die midden in het leven staat maar ik vind het af en toe echt fijn om mijn rustmomenten te hebben. Die ik tegenwoordig zelfs inplan, en serieus….

Als ik dat kan leren kun jij het ook! 😉

Ik ben gek op Nibb-It’s, spontane uitjes, en vind het heerlijk om me af en toe te verliezen in de wereld van een goed boek.

Ik ben gek op reizen.. mijn favoriete bestemming is Zuid Afrika, al zijn er nog meer landen en specifieke plaatsen die op mijn verlanglijstje staan. Ik hou van een vleugje mystiek, wierookje branden bijvoorbeeld.

Ik ben getrouwd met een fantastische man, moeder van 2 heerlijke meiden en een trotse  bonusmoeder van een zoon die ik er zomaar bij kreeg.  We wonen op een geweldig plekje net buiten de stad Gouda waar ik ook mijn heerlijk lichte praktijkruimte heb.

Hoe ben ik op dit punt gekomen?

Ik ben in aanraking gekomen met deze therapievormen toen ik zelf het Chronisch Vermoeidheidssyndroom had.

Ik kon toen totaal per dag 3 uur uit bed zijn. Dat was dus ‘s morgens een uurtje, ‘s middags een uurtje en ‘s avonds een uurtje. ‘s Avonds langer op was op een ander moment inleveren. De artsen wisten er geen raad mee en ik “moest er maar mee leren leven”

Dat was het slechtste advies wat ik ooit gehoord had maar achteraf het grootste kado want daardoor is mijn mooie reis van persoonlijke ontwikkeling begonnen.

Via een lezing in een winkel in Gouda ben ik toen in aanraking gekomen met Arie en Maria Vastenhout van HET-Centrum in Dorst. Bij deze fantastische mensen heb ik ook mijn opleiding gedaan.

Na de lezing had ik een afspraak gemaakt en de dag na de eerste behandeling heb ik 13 uur actief kunnen zijn. Ik kon mn geluk niet op en ben toen zelfs even op de fiets gestapt.

De volgende dag was die energievoorraad weer weg maar ik ben niet meer zo slecht als daarvoor geweest.

Doordat ik heel trouw mijn zelfbehandeling toepaste ging ik relatief snel vooruit.

Na de tweede behandeling gingen wij 2,5 week naar Zuid Afrika en op de een na laatste dag daar heb Tafelberg beklommen en afgedaald. Later hoorde ik dat dit de een na zwaarste route was…

Die dagen spierpijn nam ik voor lief, ik had het gedaan!!

Binnen 5 maanden na de eerste behandeling had ik een baan voor 16 uur per week. Dat was in een winkel en toch te zwaar. Al snel vond ik een andere baan voor 20 uur per week en dat was administratief werk.

De moeheid werd steeds minder… In het begin als ik thuis kwam plofte ik op het tuinbed in de woonkamer, te moe om te eten of te koken. Ik kwam er eerst alleen nog maar af om naar mn bed boven te gaan maar het ging steeds beter.

Ondertussen had ik nog steeds iedere 4 tot weken een behandeling. Zo bleef het pakket voor thuisbehandeling toegespitst op waar ik op dat moment in mijn proces zat.

Nog een tijdje later kon ik een beetje een sociaal leven opbouwen en uitbouwen. En ik ben toen het nog beter ging met de opleiding Holistisch Energetisch Therapeut gestart.

Zeker tijdens de opleiding met veel zelfontwikkeling ben ik bij mezelf de diepte ingegaan en heb ik veel nare ervaringen vanuit mijn puberteit verwerkt. Daar heb ik een aantal hele akelige seksuele ervaringen gehad. Deze ervaringen heb ik op verschillende levels verwerkt en met verschillende therapievormen zodat dit nu echt uit mijn systeem is, ik kan nu echt zeggen dat ik ben geheeld!

Het litteken zit er nog wel, de pijn is weg. Ik ben echt verbonden met mijn vrouwen-kracht.

De afgelopen jaren heb ik enorm aan mezelf gewerkt, heel veel verwerkt en een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.

En ik heb geleerd hoe ik mijn HSP-zijn kan inzetten als kracht tijdens mijn begeleiding.

Nu voel ik in iedere vezel van mijn lijf.. Ik ben er klaar voor om anderen door deze intense processen heen te helpen. (emotionele) mishandeling, seksuele trauma’s, miskramen, vroeggeboorte, post partum depressie, burn out, en ik had me veel en veel te veel gevormd naar het verwachtingspatroon van anderen.

Door al die processen zelf doorleefd te hebben weet ik precies waar jij tijdens een traject ook doorheen gaat.

Neem de stap en gun jezelf een Permanente Transformatie