Als eerbetoon aan alle vrouwen ter wereld is het mijn droom om aan een hele grote groep vrouwen, liefst wereldwijd, een gratis afstandshealing geven.

Een healing waarbij er heling plaats vind in jouw persoonlijk, op jouw Vrouw-Zijn. Maar deze healing is er ook om het Collectieve Vrouw-Zijn te helen. Als gever van healingen, als doorgeefluik, vind ik het een ontzettend mooi en bijzonder om dit te mogen doen.

Dat ik een bijdrage aan vrouwen persoonlijk mag leveren.
Om een bijdrage te zijn aan het helen van al die keren dat je gekwetst bent in jouw Vrouw Zijn
Om je te ondersteunen zodat je zelfbewust en zelfverzekerd voor jouw Vrouw-Zijn durft te kiezen en je respectvol met jezelf omgaat en met je om laat gaan.
Dat je dicht bij jezelf durft te blijven en je grenzen aan durft te geven.

Maar ik geef deze healing ook als heling voor het Collectieve Vrouwenveld.
Dit is energieveld van alle vrouwen ter wereld samen. Iedere vrouw met haar eigen verhaal, haar eigen uniciteit en haar eigen energie is daarin opgenomen.

Hoe mooi als wij in dit energieveld, aan vrouwen die net hun baby of kind verloren zijn, vrouwen die ziek zijn en voor de behandeling van die ziekte keuzes maken die hun lichaam geweld aan doen, vrouwen die weten dat ze binnenkort afscheid van het leven moeten nemen.

Voor vrouwen die leven in huiselijk geweld, vrouwen die een vast zitten in een giftige relatie, vrouwen die leven in onderdrukking, vrouwen in gevangenschap, vrouwen in ernstige armoede, vrouwen en meisjes in seks-toerisme of in welke moeilijke situatie dan ook..want ik heb er vast tig nog niet genoemd.

Mijn droom is en mijn visioen was dat wij door deze healing aan deze vrouwen het signaal kunnen geven…

Ook al ken ik je niet, ik voel je en ik draag je.
Daar zijn geen woorden voor nodig. Met deze collectieve energie ben je als vrouw onbewust verbonden, waar je ook ter wereld woont.

 

Daarom is het voor deze healing van belang dat er zo veel mogelijk vrouwen meedoen. Waar ook ter wereld.En het liefst tegelijkertijd, zodat we met elkaar een ontzettend sterk netwerk in liefdevolle energie vormen.

 

Je kunt meedoen, waar je ook bent . Je hoeft er niets voor te kunnen, niets voor te investeren, op wat tijd na, en bijna niets voor te doen.

Internationale Vrouwenhealing 8 maart 2020

Ik nodig je uit om mee te doen met de healing die ik op zondag 8 maart ga geven. Een healing in een extra krachtig veld op Internationale Vrouwendag.

Hoe mooi is het als we júíst op deze dag verbinden met elkaar? Als we juist op deze dag heling mogen ontvangen?

Het is fijn als je de healing kunt ontvangen als je lekker even een moment voor jezelf hebt zodat de energie ongehinderd kan stromen en in kan werken bij jou waar het nodig is. Het is geen verreiste, maar welk signaal geef jij jezelf als je juist op deze dag die ruimte voor jezelf maakt?

Wanneer jij je aanmeld ontvang je een mail met uitgebreide informatie over hoe het werkt met deze afstandshealing.

Doe je ook mee met deze unieke waardevolle healing?

Waardevol voor jezelf en waardevol omdat deze healing van groot belang is en zoveel kracht kan geven aan vrouwen die moedeloos, machteloos en uitzichtloos zijn.

Schrijf je snel in en reserveer 8 maart 2020 van 20.08 uur tot 21.08 uur in je agenda!