Her-Bron en verbind je met je Divine Inner Fire

Krijg inzicht in je energielekken en doorbreek de patronen die je niet meer dienen.
Patronen, overtuigingen en gewoonten die jou je levensenergie kosten. 
HerBron in jou, zak van Hoofd naar Hart en verbind je met je Bekken.
De plek waar jouw Divine Inner Fire, je levensvuur woont.

Leef jouw leven! Vol Zelfvertrouwen, Daadkracht en Energie.

Ben jij de vrouw die voor iedereen klaar staat, je gezin, in je omgeving, in je bedrijf, en aan het einde zelf, doodmoe, met lege handen staat en geen verbinding meer met zichzelf voelt.
Ben jij de vrouw die zichzelf kwijt geraakt is in het aanpassen aan anderen of zorgen voor anderen. De vrouw waar iedereen op rekent en op bouwt.
Naast dat alles ben je ook druk met het opbouwen van je bedrijf.
En daardoor ook de vrouw die eigenlijk geen tijd meer heeft voor zichzelf. Of zich schuldig voelt als ze even zit en niets doet.  Misschien zelfs de vrouw die niet meer weet waar ze zelf van ‘in de fik staat’.

Herken jij je als de vrouw die moe is, misschien wel uitgeput, en snak je naar een maand slapen, even helemaal niks hoeven en de wereld even zonder jou te laten doordraaien.
Durf je je grens eigenlijk niet aan te geven want eerder deed en lukte het je wel allemaal. En iedereen rekent toch op je?
Zit je veel in je hoofd en merk je dat je steeds vaker de grip verliest, niet heel dramatisch, want als het gebeurd weet je dat meestal te verbloemen maar dat kost je ook nóg meer energie. Energie die je eigenlijk niet hebt. Je bent gewoon echt heel erg moe!

Wil je ervaren hoe het is om weer energie te hebben.
Niet meer doodmoe aan de dag beginnen.

Jouw lijf en jouw vuur weer te voelen?
Weer kunnen genieten en echt lol te hebben?

woman, model, girl
Jij kunt alles, dat hoef je niemand meer te vertellen.
Dat heb je al lang laten zien. Dat is bewezen.

Maar….
Is dat wat je wilt?
Begint de prijs niet te hoog te worden?
Is er ergens een energielek waar nu kostbare tijd van jouw leven doorheen sijpelt, het meest kostbare wat je hebt! en je blijft maar moe. Hoe vroeg je ook naar bed gaat. Wat je ook doet, of juist laat….
Wil jij je weer energiek, krachtig en levenslustig voelen?
Verlang je er naar dat er even iemand met jou meekijkt.
Die je helpt om uit te zoeken wat er aan de hand is.
Iemand die bijdraagt aan het herstel- en transformatieproces waarna je veranderingen in je leven aan kunt brengen zodat jouw energie en veerkracht zich kunnen herstellen?
Iemand waarmee je kunt sparren over dingen die je dwars zitten of waar je niet uit komt.
Je bent slim genoeg, hebt inzicht genoeg, het hoeft allemaal geen maanden te duren. Een paar keer even een paar uurtjes alle aandacht voor jou waarin we doorspreken en onderzoeken waar je nu tegenaan loopt. Gecombineerd met een grondige boost voor je energetisch systeem. En in de tijd tussen de sessies in, de inzichten en veranderingen implementeren die uit de gesprekken én uit je lijf komen.

Laat dit het moment zijn dat je JA zegt tegen jezelf. Dat je voor jezelf kiest.
En je echt een stap zet die je heel snel weer bij je Divine Inner Fire, je levensenergie en levensvreugde, brengt.

Dat je weer energiek kunt opstaan, met voldoende energie voor een hele dag.

Dat je grenzen kunt aangeven en dat die geaccepteerd worden.  En zo niet… dat dat niet jouw verantwoording is maar die van de ander. Dat je de vrijheid voelt om NEE te zeggen.

Dat je weer speelsheid en plezier voelt en kunt genieten van het leven.

Klinkt goed toch?
Wat kun je verwachten?
Ik begrijp dat je graag exact wilt weten wat we gaan doen. Maar mijn intentie is om jou, in zo kort mogelijke tijd, zo goed mogelijk in je energie te zetten en blokkades te ontstoren en de aanwezige energielekken te herstellen. Om dat te kunnen doen heb je je volledig over te geven aan het moment en de controle los te laten. (Van hoofd naar hart… onderweg naar je Bekken…. Waar je Divine Inner Fire woont)
En ja, I know, dat is echt superspannend.
Daarom vertel ik je nu wat je in essentie kunt verwachten.
Na je aanmelding maken we een afspraak voor de eerste sessie.
Hiervoor reserveer ik 3,5 uur in mijn agenda.
De volgende afspraken reserveer ik 2,5 uur voor.
Het kan zijn dat we eerder klaar zijn.
Ik doe dit omdat ik het belangrijk vind om alle tijd te hebben om het proces te volgen en we niets af hoeven te raffelen of af te breken omdat de tijd om is.
 
 Je komt aan in Gouda, in de VrouwenTempel. 
Op een mooie, bijzondere, fijne en veilige plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.
Na even landen en aankomen van de reis hier naar toe bepalen we wat we deze sessie gaan doen.
De eerste sessie staat in teken van bepalen hoe het energetisch gesteld is met je. Dat is de basis van deze vier sessies.
Vanuit een diagnostische voetreflexbehandeling weten we PRECIES wat de stand van zaken in je lijf en je energetisch systeem is. Zo hebben we ook een eerste indruk van de energielekken en geblokkeerde/verstoorde delen  in je energetisch systeem en je lijf.

Daarna ga ik je energetisch systeem ontstoren en energie toevoegen. Dit doe ik met behulp van de multiwave oscillator. Een apparaat dat op celniveau herstel bewerktstelligt en het zelfherstellend vermogen van je lichaam nog verder stimuleert.

Verder stel ik een zelfzorg-pakket voor je samen waarmee je thuis, tussen de sessies door, aan de slag gaat.
Dit pakket finetunen we tijdens iedere sessie. Zodat je altijd de best passende remedies hebt
De tweede sessie doen we opnieuw de diagnostische behandeling en kijken we hoe je lijf en energetisch systeem hierop gereageerd heeft én wat er al veranderd is in je leven. Je zult ervan versteld staan hoeveel er ‘zomaar’ kan veranderen in een of twee weken tijd. 
De derde en vierde sessie, daar voel ik en kijk ik wat er in dat moment nodig is, wat zich bij jou aangediend heeft, om zo voor jou de grootst mogelijke doorbraak te creëren.

Altijd is dit een werkvorm gerelateerd aan herstel van een energielek of letterlijk in een opstelling in beeld en gevoel brengen wat het je kost, al die ballen in de lucht houden. Of een opstelling rondom de oorzaak van een energielek. Het gaat er vooral om dat er een verandering, daar in het veld aangebracht word, zodat er ruimte voor jou ontstaat. 
Deze sessies brengen je weer heel dicht bij jezelf. Je leert je lichaam op een nieuwe manier kennen.
Na dit programma
  • Voel je je krachtig en energiek
  • Durf je je grenzen aan te geven
  • Ben je zelfverzekerd
  • Ken je de signalen van je lijf
  • Weet je wanneer je welke zelfzorg moet toepassen
  • Ben je van Hoofd naar Hart en in verbinding met je Bekken, daar waar jouw Divine Inner Fire woont
  • Heb je perfectionisme losgelaten
  • Heb je afgerekend met je energielekken
  • Heb je vernieuwd lichaamsbewustzijn
Een ding weet ik zeker,
Na dit traject voel je je een ander mens!
Je voelt je levenslustig en vol energie.
Je durft op de signalen van je lijf te vertrouwen én ze te volgen.
Je hebt je energielekken geheeld en ervaart weer plezier in alles wat je doet
Je bent in flow en je geniet van de stroom van het leven.
Je voelt je veerkracht weer.
Je bent verbonden met jouw Divine Inner Fire
en je weet hoe je kunt putten uit jouw Bron.
Dit is waar je nieuwe leven begint!
Wat krijg je:

Het streven is om 4 sessies binnen 6 weken te hebben. 
Streven want… het ene lijf wil meer tijd…. het andere lijf wil sneller.

De eerste sessie reserveer je 3,5 uur in je agenda en wat vrije tijd daarna.
De drie opvolgende sessies houd je 3 uur voor vrij. Deze zijn zeer waarschijnlijk wel iets korter maar ik wil alle tijd hebben om mee te bewegen in wat zich aandient.

Tijdens de eerste sessie ontvang je een op maat gemaakt zelfzorg-pakket waarmee je zelf thuis het proces van herstel kunt ondersteunen. Dit neem je iedere afspraak mee en dan word het opnieuw op maat afgestemd op de fase waar je dan in het proces zit.

Jouw investering:

Voor dit Her-Bron en verbind je met je Divine Inner Fire-traject is je financiële investering € 1150
In termijnen betalen behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast vraag ik je ook om deze weken voldoende tijd vrij te maken voor jezelf zodat je lijf kan wennen aan deze nieuwe energiestroom en er ruimte is voor proceswerk als dat vrijkomt en voor de benodigde en geadviseerde zelfzorg.

selective focus photography of woman under tree

Over Geertje

Moeheid en niet weten waar mijn grenzen lagen. Ik was er expert in. In 2002 weigerde de arts me te diagnosticeren met ME/CVS terwijl ik op een goede dag ongeveer twee á drie uur, in stukjes verdeeld over de dag, uit bed kon zijn. Last had van spieruitvalverschijnselen en de rest van de dag in een donkere kamer lag. Niet een ideale wereld voor een 21-jarige.

Ik kwam bij een lezing over Bach Bloesemremedies uit en daar vertelde de dame die de lezing gaf dat zij naast de Bach nog negentien andere therapievormen toepasten in hun praktijk. Mijn interesse was gewekt en ik heb een afspraak gemaakt. 

Gelukkig zat ik in één keer op de goede stoel en is daar mijn herstel begonnen. En ging ook supersnel! De dag na de eerste behandeling heb ik weer zelf boodschappen gedaan en ook een stuk gefietst. Ik was zo blij! 
Binnen vier maanden werkte ik zestien uur per week en nog twee maanden later kon ik al twintig uur per week werken én daarnaast mijn sociale leven weer opbouwen. 

Ik was zo enthousiast over deze simpele maar zó doeltreffende manier van werken dat ik gestart ben met de beroepsopleiding van vier jaar tot Holistisch Energetisch Therapeut en ik heb daar leren werken met achttien verschillende therapievormen. Ik durf ondertussen wel te zeggen dat ik daar ben opgeleid door een van de beste therapeuten van Nederland. Het niveau van zorg voor de klant lag echt heel hoog.

In 2002 ben ik ook gestart met zelf werken als therapeut. Natuurlijk was dat toen afhankelijk van hoe ver ik was in mijn opleiding hoeveel ik aan kon bieden.

Aansluitend heb ik daar een tweejarige opleiding gedaan voor regressie/rebirthing/trauma-ademtherapeut.
En heb ik daar een groot aantal uren stage gelopen om uiteindelijk ook zelf les te kunnen geven.

In de afgelopen twintig jaar heb ik al heel veel mensen, met heel goed resultaat mogen helpen met herstellen van vermoeidheidsklachten. De oorzaak van deze klachten was altijd heel uiteenlopend. Wat de oorzaak ook is; altijd binnen vier sessies vind er een grote verandering plaats en ervaart de klant echt heel veel meer energie, zestig procent of meer. Na extreme moeheid zijn er vaak wel onderhoudssessie’s nodig. Daarvoor is er een strippenkaart. Die is alleen beschikbaar na het volgen van een langer traject zoals Her-Bron en verbind je met je Divine Inner Fire, Het Re-Boost & SelfCare of het Gratie-traject.