Energetische zelfzorg is van vitaal belang voor jou als vrouwelijke businessleader die zoveel ballen in de lucht moet houden. Door bewust aandacht te besteden aan jouw energie en deze te ondersteunen, creëer je een stevige basis voor zowel persoonlijke groei als de groei van jouw bedrijf.

In het Energize & Empower op maat Traject gaan we verder dan alleen de traditionele zelfzorg. We richten ons specifiek op jouw energiehuishouding en het in balans brengen ervan. Door de energetische blokkades in kaart te brengen en te ontstoren, geef je jouw energie de kans om vrijelijk te stromen. Dit heeft niet alleen een positief effect op jouw fysieke en mentale welzijn, maar het opent ook de deuren naar nieuwe inzichten en creativiteit.

Wanneer je bewust zorgt voor jouw energie en deze optimaliseert, merk je al snel dat je veerkrachtiger bent in het omgaan met uitdagingen en stress. Je kunt je beter focussen en heldere beslissingen nemen, wat essentieel is voor het succesvol runnen van jouw bedrijf.

Energetische zelfzorg betekent ook dat je leert luisteren naar de signalen van jouw lichaam en geest. Het stelt je in staat om grenzen te stellen, te herkennen wanneer je rust nodig hebt en beter te plannen om overbelasting te voorkomen. Als coach ben ik er om jou te begeleiden en te ondersteunen in dit proces, zodat je met vertrouwen jouw energetische zelfzorg kunt integreren in jouw dagelijks leven en business.

Het belang van energetische ondersteuning kan niet worden overschat. Als businessleader ben je gewend om anderen te ondersteunen, maar het is net zo belangrijk om zelf ondersteuning te ontvangen. Juist op energetisch niveau. Het is echt een valkuil waar ik zo vaak businessleaders in zie vallen.
Met mijn begeleiding en het Energize & Empower Traject, geef ik jou de tools en technieken om jouw eigen energie te beheren en te optimaliseren.

Naarmate jij als vrouwelijke businessleader groeit en bloeit, zal dit onvermijdelijk een positieve invloed hebben op de groei van jouw bedrijf. Je zult merken dat je meer focus en inspiratie hebt, betere beslissingen neemt en authentieke connecties maakt met jouw klanten en teamleden. Energetische zelfzorg en ondersteuning zijn de sleutels tot duurzaam succes en groei, zowel op persoonlijk als professioneel niveau.

Ik kwam bij Geertje terecht omdat zij een klant van me is en in een moeilijke periode gelijk voelde; bij haar moet ik zijn. 
Toen ik privé één van de moeilijkste beslissingen in m’n leven nam, merkte ik dat ik ook qua business niet stabiel stond. Al mijn focus en energie ging naar de privesituatie. Dat kun je als CEO van je eigen bedrijf niet gebruiken.
Je energie managen is ten slotte een van je belangrijkste taken. Zonder energie kun je klanten niet helpen en nieuwe klanten niet aantrekken. Wat een negatief effect op je business heeft. Daarom was ik op zoek naar iemand die me kon dragen, zodat ik bleef staan in de storm. Iemand die ervoor zorgde dat ik mijn energielevel snel weer op pijl kreeg.
Die hulp heb ik bij Geertje zeker gevonden. Ze is heel empathisch en voelt je goed aan, ook op afstand. En ze weet precies wat je nodig hebt.
Geertje is een hele warme persoonlijkheid, echt een geweldige vrouw. Na één sessie bij Geertje voelde ik me alweer een stuk sterker.
In je kracht staan is zo’n rotwoord, maar dat is het wel. Het is moeilijk uit te leggen, je moet het ervaren. Ook de begeleiding achteraf via whatsapp was super prettig. Daardoor voelde ik me gezien en gehoord. Gedragen. 

Dus als je een business runt en tijdelijk meer energie nodig hebt, omdat je je wegens omstandigheden even wiebelig voelt, dan kan ik je zeker aanraden om naar Geertje toe te gaan. Topvrouw! – Maartje Blijleven  We Love Communities

Dus, investeer in jezelf en jouw bedrijf door deel te nemen aan het Energize & Empower Traject. Ontdek de kracht van energetische zelfzorg en zie hoe het jou en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan leiden. Samen bouwen we aan een solide fundament voor jouw welzijn en zakelijk succes. Doe mee en laat jouw energie stralen als nooit tevoren

Wat: Energize & Empower op maat- traject
Duur: 3 maanden – 6 sessies – voxer ondersteuning
Waar: In mijn praktijk in Gouda
Wanneer: afspraken maken we in overleg
Investering: € 4444

🤩 Dit traject zit ook in de Summerdeals:
Deze summerdeal heeft 2 plekken voor de investering van € 2495 en als die gevuld zijn dan komen er 2 plekken voor € 2995
Zo gaat het stapsgewijs omhoog.

We starten onder de rijzende Volle Maan van 1 augustus met de NoBrainer prijs van € 2495 
Betalen in termijnen is mogelijk. Stuur me daarvoor een DM of mail.

Wil je eerst even persoonlijk kennis met mij maken. Dat snap ik en vind ik ook fijn. 
Stuur me even mail of DM en dan maken we een afspraak voor een kennismakingscall.