The Next Chapter: Embody Your Divine Inner Fire

Geertje Noorlander · 16/08/2023


Samen met Sekhmet reizen we het jaar door. Iedere Maan in Leeuw word er een krachtige afstandshealing gegeven en zijn er 10 februari en 20 april live thema-dagen in Gouda.
Om in te stappen in deze cirkel is het niet nodig dat je hiervoor als een soort “vooropleiding” of voorbereidend programma zou moeten hebben gedaan.

Ik geloof er in dat als iets op je pad komt dat dat steeds het het juiste moment. Het is aan jou om de signalen te zien, te voelen, te herkennen en te durven volgen.
In The Next Chapter; Embolie your Divine Inner Fire ga je patronen te doorbreken. Maar nog dieper daaronder gaat het over in jezelf geloven. Jezelf WAARD vinden. Je eigenwaarde, zelfvertrouwen en uniciteit vinden in jezelf.

Als priesteres van de Godin Sekhmet is het een van mijn toewijdingen aan Haar om andere vrouwen te teachen, te begeleiden op hun weg om zich weer te verbinden met hun authentieke vrouwelijke kracht. Hen aan te moedigen dat ze weer terug in hun grootsheid stappen. Het is mijn droom dat vrouwen weer durven geloven in hun dromen. En vooral…dat hun dromen wel uit kunnen komen, dat ze hun dromen en verlangens wel waar kunnen maken.

Embody Your Divine Inner Fire gaat over het embodien van je eigen authentieke vrouwelijke kracht. Belichamen van je sensuele energie en vertrouwen op je OER-kracht. Vanuit deze kracht leven en je keuzes maken. Niet langer jezelf verraden en jezelf onterecht en onnodig klein houden.

De krachtige afstandshealingen zijn altijd heel bijzonder en het is zo mooi om steeds opnieuw te ervaren dat de energie altijd precies dat doet wat nodig is. Dat hoeven we met ons hoofd niet te bedenken.

About Instructor

+4 enrolled
Not Enrolled

Training Includes

  • 3 Hoofdstukken